Köpa LED-lampa

OBS! Artikeln har inte uppdaterats på länge och vi reserverar oss för att viss information kan vara felaktig. Lampgallerian.se har en bra uppdaterad text om LED och även ett stort sortiment av LED-lampor.

Funderar du på att köpa en eller flera LED-lampor? Då LED-lampor är relativt dyra och de ibland kan lysa upp på ett något annorlunda vis än vanliga lampor kan det vara bra att först innan man storhandlar, köper en och känner efter.

De flesta är väldigt nöjda med LED-lampor, men det finns även de som föredrar andra alternativ. Det kan därför vara klokt att börja med en LED-lampa och känna efter vad du tycker om den. Det finns det även en del olika styrkor och typer av lampor, exempelvis spotlight, globlampor etc. Många är nöjda med LED-lampor som just spotlight då LED-lampans egenskaper passar utmärkt för denna typ av lampa. Vet du inte var du ska börja ersätta dina lampor med LED-lampor? Börja med dina spotlights i så fall!

Priserna för LED-lampor är fortfarande betydligt högre jämfört med andra typer av lampor, men det finns många fördelar med LED-belysning vilket kompenserar denna kostnad.

I dagsläget är det inte alls svårt att få tag på LED-lampor då de flesta affärer som säljer någon form av lampor även brukar ha LED-lampor i sitt sortiment. Det finns även e-butiker på nätet som riktat in sig på lampor, vissa till och med enbart LED-lampor med riktigt bra utbud.